Thursday, February 21, 2013

DMC Ride GENTING LINDAN

Post kali ni lak bernama GENTING LINDAN(Hafiz Marshall) sebab aku geram tengok kening die..hahaha.. Rase nak bagi je... Sebenarnye xde kene mengene pon ngn die cume jadi mangsa bahan sebab die boleh main kening pulak time orang shoot muke die..Hahahah.. Ride kali adalah pada awal tahun ni gak 2013, 1st time aku naik genting selama 27tahun lebih aku hidup dan 1st time aku membawa JiMB bersama-sama. Berdebar rasanya... Walaupun cuaca panas tp keadaan sekeliling berasa sejuk je. Tenang je fikiran yang selama ni serabut dipenuhi dengan kerja-kerja di opis.. Enjoy la video ride ni walaupun xde footage ride pon dalam video ni..hahahah...

Enjoy The video..
Have a nice day..
Video editing by me..

Tq

video


Klik READ MORE untuk melihat gambar-gambar yang di ambil semasa di genting..













No comments:

Post a Comment